ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Επιστροφές - Αλλαγές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή χρημάτων σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από το καρτελάκι και την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Σε αντίθετη περίπτωση η αλλαγή δεν γίνεται αποδεκτή.
Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών τότε η «ΤΟΥΜΠΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Τονίζουμε ότι η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον υπάλληλο της Courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του πρέπει να είναι η εργοστασιακή του προϊόντος και φυσικά να είναι σε άριστη κατάσταση. Η συσκευασία πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα του προϊόντος (π.χ. Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής, Φωτοτυπία αποκόμματος Courier, Δελτίο Επιστροφής).
 Σε περίπτωση αντικατάστασης, μας αποστέλλετε πίσω το εν λόγω εμπόρευμα με την Courier που προηγήθηκε η επιστροφή και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής και επιστροφής και η αξία του προϊόντος θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφή Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν, σας παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Συνοπτικά η επιστροφή ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τους εξής όρους:

•    Αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2731082882 ή αποστείλετε e-mail στην διεύθυνση sales@womans-accesorize.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.
•    Αφού προχωρήσουμε σε συμφωνία, η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής από τον πελάτη.
•    Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
•    Η συσκευασία να είναι σε άριστη κατάσταση.
•    Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής, Φωτοτυπία αποκόμματος Courier, Δελτίο Επιστροφής).

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «ΤΟΥΜΠΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ»  πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κλπ. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και το κόστος αποστολής εκ νέου της παραγγελίας ή την κατάθεση της αξίας της σε τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 10 εργάσιμων ημερών. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

Οι όροι επιστροφής ισχύουν επίσης και για προϊόντα που παραλήφθησαν από το κατάστημά μας Γκορτσολόγου 123, Σπάρτη Λακωνίας και είχαν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή και θα επιστρέφει στον αποστολέα με δικά του έξοδα.

etpa banner ellinika
wcag icon

Σμίκρυνση
Επαναφορά
Μεγέθυνση
Όξυνση αντιθέσεων